Masuri de protectie

Clinicile Stomatologice KopfZeit, te așteaptă, pe tine și copilul tău, într-un mediu sigur!

Sănătatea pacienților noștri, este o prioritate pentru noi, fiind chiar misiunea noastra. Clinicile Stomatologice Kopfzeit, au obținut autorizarea DSP, chiar și în perioada stării de urgență, cand spre deosebire de alte clinici și cabinete, am decis sa facem toate eforturile logistice pentru a putea oferi tratamente de urgență pacienților care au avut nevoie de servicii stomatologice. Suntem mândri de acest lucru și suntem onorati de încrederea acordată de către pacienții noștri.

În acest moment, respectăm în continuare protocoalele Ministerului Sănătății și luăm toate măsurile necesare pentru ca pacienții, personalul medical și auxiliar, să beneficieze de un mediu sigur, neafectat de coronavirus, prin măsuri de igienă îmbunătățite.

În toate clinicile noastre totul se desfășoară după reguli stricte: se efectuează triaj telefonic în vederea stabilirii programarilor, triaj la prezentarea în clinica, respectăm distanțarea socială în zona de recepție, a sălilor de așteptare, avem stații de dezinfectare cu substante virucide și protocoale avansate de igienizare, aerisire, nebulizare și tratare a aerului din cabinete cu lămpi UV . Protocolul de dezinfectare, periodică a spațiilor și a echipamentelor, asigura siguranța pacienților noștri și a membrilor echipei medicale și auxiliare.

Tot personalul nostru medical și auxiliar(non medical), folosește echipamente medicale de unică folosinta : manusi chirurgicale, măști de protectie, halate de protectie,capeline, botosi, etc.

Reguli de acces în clinici

  • Accesul în clinici se realizează în baza unei programări în prealabil și este conditionata de efectuarea triajului telefonic.
  • La intrarea în clinici, vă rugăm să purtați mască de protecție și să folosiți produsele de dezinfectare asigurate la intrare.
  • La intrarea în clinici, vă rugăm să folosiți botoseii de unica folosinta.
  • Dacă pacientul este minor, acesta va veni însoțit de un singur membru al familiei
  • Accesul în locațiile Clinicilor Kopfzeit nu este permis persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie și temperatură mai mare de 37.5 grade Celsius.

Măsuri și reguli Covid în sălile de așteptare

 • În sălile de așteptare am distanțat scaunele și fotoliile la o distanță sigură între pacienți.
Vă rugăm să ne ajutați să păstrăm un mediu curat și sigur respectând regulile de siguranță afișate în clinici atat în sălile de așteptare cât și la receptiile clinicilor, evitand stationarea și aglomerarea spațiilor.

Stații de de dezinfectare

Stațiile de igienizare pentru mâini sunt amplasate la intrare și în alte zone ușor accesibile în cadrul clinicilor.

Distanțare socială

Numărul pacienților este limitat în funcție de capacitatea clinicilor, pentru a se menține distanța de siguranță, in acest sens folosim resursele celor 3 clinici, utilizand cele 18 cabinete stomatologice si cele 3 cabinete de radiologie.

Am implementat cea mai modernă și performantă metodă de igienizare și dezinfecție!

Ne gândim la toate, inclusiv la aerul pe care îl respiri în clinici. De aceea, igienizam toate spațiile clinicilor, dar mai ales cabinetele unde se realizeaza tratamente, print tehnologia nebulizarii cu substante virucide, prin rotația cabinetelor, prin folosirea lampilor UV și a aerisirii după fiecare pacient măsuri care asigură îndepărtarea virusurilor și bacteriilor.