Despre noi

Clinici stomatologice pentru copii si adulti in Bucuresti

Despre KopfZeit:Se citește Kopfțait și este alăturarea a două cuvinte din limba germană Kopf = cap și zeit = timp, deci timpul pentru cap sau să facem lucrurile cu cap sau…

ACUM IN : SECTOR 1, SECTOR 3, SECTOR 4 & SECTOR 6 !

 

Protocol medical special pentru copii!

Echipa medicala cu peste 11 ani de experienta in stomatologia pediatrica!

Peste 42.000 de cazuri tratatate in clinicile Kopfzeit!

Alege in cunostinta de cauza cel mai potrivit cabinet stomatologic cu o echipa medicala experimentata!

Alege calitatea, alege KopfZeit!

Povestea noastră romanțată sună așa: A fost odată ca niciodată (prin anul de gratie 2007😁), că dacă nu ar fi nu s-ar povesti, o familie cu doi copii, care se jucau, mergeau la școala, făceau sport, la fel ca toți copiii. Într-o bună zi, deși copiii se spălau pe dinți, dar mâncau și dulciuri, au apărut niște căriuțe, care au cerut la doctorul dentist de copii.
Sebastian Popescu Fondator Kopfzeit si Ane Mary Popescu Fondator si managing partner
Atunci părinții🤷‍♂️🤷‍♀️ au început să caute un cabinet stomatologic dedicat copiilor și au căutat ce au căutat s-au interesat și documentat. După ce au găsit câteva cabinete și clinici care se prezentau ca fiind dedicate copiilor, familia noastră le-a vizitat împreună cu copiii. După ce au fost la o mare parte din clinicile ce se recomandau a fi pentru copii și au constatat realitatea  ambientului, unit-urile stomatologice și modul în care s-au efectuat tratamentele🤦‍♀️🤦‍♂️, o decizie importantă s-a luat! Au hotărât să construiască ei ceva mai frumos decât ce văzuseră, de data aceasta chiar adecvat vârstei și preocupărilor copiilor, dar și adulților👷‍♀️👷‍♂️🏗️.

Kopfzeit sector 1

Aproape de ziua copilului in 2020, mai exact pe 8 iunie, am deschis portile celei de a 3 a clinici stomatologice pentru copii si adulti, sub brandul Kopfzeit, situata in Bucuresti si anume in zona de Nord, in sectorul 1, pe strada Ocna Sibiului nr 39. Vezi mai mult

Kopfzeit sector 3

In urma cu 11 ani pe data de 22 ianuarie, am deschis portile clinicii KopfZeit, sectorul 3, pe strada Gradinarilor, la numarul 6 B, construind imobilul ce avea sa gazduiasca aceasta clinica de la 0, cu acesta investitie, am adus conceptul KopfZeit, privind stomatologia de calitate, pedodontica si generala mai aproape de locuitorii sectorului 3 si 4. Vezi mai mult

Kopfzeit sector 4

Clinica stomatologica Kopfzeit sector 4, situata in Bucuresti in sectorul 4, pe strada Raul Vedea, la numarul 4, la cateva minute de mers pe jos de la statia de metrou Aparatorii Patriei, si-a deschis portile incepand cu 13 noiembrie 2023. Vezi mai mult

Kopfzeit sector 6

Din 1 noiembrie 2017, Kopfzeit sector 6 , deschide portile celei de a doua clinici stomatologice pentru copii si adulti, fiind situată in Bucuresti, sectorul 6, pe strada Dumitru Pera, la numarul 7. Vezi mai mult

Kopfzeit sector 1

Clinica stomatologica Kopfzeit sector 1, situata in Bucuresti,in zona de Nord, sectorul 1,pe strada Ocna Sibiului, la numarul 39 si-a deschis portile incepand cu 8 Iunie 2020. Cu acesta investitie, am adus conceptul Kopfzeit, privind stomatologia de calitate, pedodontica si generala mai aproape de locuitorii sectorului 1, precum si locuitorilor din zona Herastrau Baneasa dar si celor care locuiesc in Otopeni sau in zona de Nord , venind in intampinarea solicitarilor de la pacientii nostri . In noua clinica pacientii nostri vor gasi 6 cabinete stomatologice, sala pentru activitati, sali de asteptare cu jucarii pentru copii mici si mari.
Suntem prima clinica care are in dotare jocurile de perete sau pardoseala, Magix Motion pentru confortul si distractia micilor pacienti ! Salile de astepare dispuse pe 3 niveluri va vor intrece asteptarile ca nivel de design si inovatie, avand chiar si un nou concept pentru cea de la parterul si receptia clinicii.Cabinetele noastre stomatologice, asa cum am obisnuit pacientii nostrii, va vor depasi asteptarile, prin nivelul de dotari si decoratiuni specifice varstei si preocuparilor copiilor. O parte din echipa medicala se va regasi si la acest sediu, alaturi de noii medici pedodonti si specialisti care au fost selectati si s-au alaturat echipei Kopfzeit.
La etajul 1 veti regasi:
 • cabinetul Jazz, avand specialitatea de endodontie, chirurgie si ortodontie copii si adulti
 • cabinetul Sponge Bob cu destinatia de stomatologie generala si pedodontie
 • cabinetul de Imagistica Dentara ROBOTEL
 • sala de sterilizare.
 • sala de asteptare
La etajul 2 se regasesc :
 • cabinetul Panda, al carui unit spectaculos,este compus din personaje, care incanta copii intr-un decor de vis
 • cabinetul Alice cu binecunoscutul personaj preferat deopotriva de copii cat si de adulti
 • cabinetul Dino, avand in dotare un unit special cu tema animalutelor preistorice in frunte cu simpaticul dinozaur Dino si prietenii sai,
 • sala de sterilizare
 • sala de asteptare

Kopfzeit sector 3

Clinica stomatologica Kopfzeit, din sectorul 3, situata in zona Splaiul Unirii-Mihai Bravu, este un loc unde copiii găsesc sali de așteptare luminoase, sigure, prietenoase, cu jucării pentru copii mici și mari.
In clinica noastra care numara opt Cabinete Stomatologice , amplasate pe 4 niveluri, veti gasi cabinetul Pestisor , cu un unit stomatologic spectaculos cu personaje din desenele animate atat de dragi copiilor.Acest unit permite copiilor să se relaxeze în timp ce privesc la desenele animate difuzate de monitorul din dotare. Cabinetul pentru copii pana in 6 ani poarta numele de “Cabinetul Peştişor”, conform temei de design interior special aleasă, cu tapet şi culori care conduc la liniştirea celor mici si se afla la etajul 1 al clinicii noastre.
Cabinetul Sponge Bob, se adreseaza copiilor cu varsta intre 6 si 16 ani, aflandu-se la etajul 1 al clinicii Kopfzeit. Pentru copiii un pic mai mari cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani avem patru cabinete si anume Sponge Bob, Mickey, Adventure Time si Cabinetul “UP”, cu unit-uri de ultima generatie cu personaje de desene animate foarte cunoscute, Sponge Bob, cu lumea Disney, cu personaje si imagini Adventure Time si lumea Habarnam.
Fiind o clinica pentru toata familia, cabinetele Lila si Rock&Roll se adreseaza adolescentilor si adultilor ce ne trec pragul. Cabinetul Mickey se afla la etajul 2 alaturi de Cabinetul Adventure Time si Cabinetul de Imagistica Dentara precum si sala de asteptare cu loc de joaca pentru cei mici. Tot la noi se folosește pentru învingerea temerii de dentist, tehnica de inhalosedare, pentru anestezia fără durere (este buna chiar și pentru unii adulți mai „fricoşi” si care in SUA se foloseste la 90% din pacienti).

Inhalosedarea

Inhalosedarea nu are efecte adverse si nu se metabolizeaza in organism fiind exceptionala pentru toti pacientii copii sau adulti, anxiosi, incepand cu varsta de 3 ani, iar pe tot parcursul administrarii gazului pacientii raman constienti si nu adorm. Doctorii noştri stomatologi au competenta in pedodontie(stomatologie pediatrica) si sunt selectati astfel încât să fie simpatici şi profesionişti, sunt instruiţi să fie răbdători cu cei mici şi, de asemenea, poartă haine vesele, chiar şi mascuţele şi câmpurile sterile sunt special concepute pentru copii, fiind importate de la brand-uri mari şi cu tradiţie din Europa şi din SUA.

Pentru adolescenţi şi adulţi

Avem “Cabinetul Rock & Roll”, precum si cabinetul stomatologic Lila, având teme de design moderne specifice preocupărilor adolescenţilor de astăzi, ele fiind situate la parterul clădirii precum si la etajul 1 şi având în dotare unit-uri stomatologice de ultimă generaţie, precum şi toate dotările necesare pentru ortodontie,chirurgie,implantologie, endodontie sub microscop Zeiss 2017 si parodontologie.

Radiologie panoramica

La Kopfzeit, avem deasemenea cabinet de imagistica medicala cu un aparat de radiologie panoramica de ultima generatie de la Samsung . Cei mici care ne vizitează primesc daca sunt cuminti, după consult si tratamente, mici cadouri pentru curaj 😊😊😊 !
Cabinetele pe care le găsiţi la noi în clinică sunt dotate cu tot ce este mai nou, modern şi util, conform normelor europene în vigoare, după cum puteţi vedea în fotografiile de pe site-ul nostru. Sălile de aşteptare pentru adulţi şi pentru copii sunt la etaje diferite, precum şi cabinetele. Astfel, am asigurat un circuit care oferă un confort deosebit pentru clienţii noştri, prin împărţirea pe segmente de vârste şi de preocupări. Pentru clienţii cu probleme locomotorii avem ascensor, precum şi rampă la intrarea în clădire, conform normelor în vigoare.

Kopfzeit sector 4

Clinica stomatologica Kopfzeit sector 4, situata in Bucuresti in sectorul 4, pe strada Raul Vedea, la numarul 4, la cateva minute de mers pe jos de la statia de metrou Aparatorii Patriei, si-a deschis portile incepand cu 13 noiembrie 2023. Cu acesta investitie, am adus conceptul Kopfzeit, privind stomatologia de calitate, pedodontica si generala mai aproape de locuitorii sectorului 4 precum si a celor din Popesti Leordeni, Comunei Berceni si a cartierelor Aparatorii Patriei si Berceni, venind in intampinarea numeroaselor cereri de la pacientii nostri. In noua clinica pacientii noștri vor gasi 4 cabinete stomatologice, cabinet radiologic, sala pentru activitati, sali de asteptare cu jucarii pentru copii mici si mari. Suntem prima clinica din Romania, care are in dotare jocurile de pardoseala sau perete fara atingere, Magix Motion pentru confortul si distractia micilor pacienti !
Cabinetele noastre stomatologice, asa cum am obisnuit pacientii nostrii, va vor depasi asteptarile, prin nivelul de dotari si decoratiuni specifice varstei si preocuparilor copiilor. Clinica KopfZeit din sectorul 4 este clinica etalon OSSTEM Korea, avand in dotare unit uri stomatologice de ultima generatie de la cel mai important producator din Korea. Sterilizarea se efectueaza cu autoclave EURONDA Italia de ultima generatie care respecta noile norme in domeniu privind trasabilitatea. La parterul cladirii, se gasesc :
 • receptia
 • sala de asteptare cu loc de joaca pentru cei mici
 • cabinetul Magic, cu aparatura medicala si teme de design pentru adulti si adolescenti
 • toaleta adulti
La etajul 1 veti regasi:
 • cabinetul Briks, avand specialitatea de ortodontie copii si adulti
 • cabinetul Paw cu destinatia de stomatologie generala si specializarea de chirurgie copii si adulti
 • cabinetul Mini cu specializarea de endodontie la microscop si paradontologie copii si adulti
 • sala de sterilizare
 • sala de asteptare
 • toaleta copii cu masa de infasat pentru bebelusi
 • cabinet de Radiologie panoramica si retroalveolara CareStream USA

Kopfzeit sector 6

Clinica stomatologica Kopfzeit sector 6, situata in Bucuresti, sectorul 6,pe strada Dumitru Pera, la numarul 7 si-a deschis portile incepand cu 1 noiembrie 2017. Cu acesta investitie, am adus conceptul Kopfzeit, privind stomatologia de calitate, pedodontica si generala mai aproape de locuitorii sectoarelor 5 si 6 , venind in intampinarea numeroaselor cereri de la pacientii nostri . In noua clinica pacientii nostri vor gasi 7 cabinete stomatologice, sala pentru activitati, sali de asteptare cu jucarii pentru copii mici si mari. Suntem prima clinica din Romania, care are in dotare jocurile de pardoseala sau perete fara atingere, Magix Motion pentru confortul si distractia micilor pacienti !
Cabinetele noastre stomatologice, asa cum am obisnuit pacientii nostrii, va vor depasi asteptarile, prin nivelul de dotari si decoratiuni specifice varstei si preocuparilor copiilor. La etajul 1 veti regasi:
 • cabinetul Tokyo, avand specialitatea de ortodontie copii si adulti
 • cabinetul Alice cu destinatia de stomatologie generala si specializarea de chirurgie copii si adulti
 • cabinetul London cu specializarea de endodontie si paradontologie copii si adulti
 • sala de sterilizare.
La etajul 2 se regasesc :
 • cabinetul Jumbo, al carui unit spectaculos,este compus din personaje de desene animate : elefantul Jumbo, foca Foky si rata Gaga care incanta copii intr-un decor de vis
 • cabinetul Sponge Bob cu binecunoscutul personaj de desene animate
 • cabinetul Ariel avand in dotare un unit special cu teme marine cu delfini si scaun stomatologic sub forma de sirena .
 • cabinetul de imagistica si radiologie dentara
Puteti gasi cu usurinta locuri de parcare gratuit in fata clinicii, avand 5 locuri de parcare proprii pentru pacientii nostri sau in apropierea clinicii indiferent de ora. Sperăm că prin deschiderea clinicilor stomatologice Kopfzeit, asa cum ati citit in povestea noastră romanţată, am reuşit să ridicam standardele pentru clinicile premium din România şi din Europa de Est, la alt nivel, care să satisfacă şi părinţii, dar şi copiii pretenţioşi, care caută ceva mai bun. Ş-am încălecat pe măsea necariată şi v-am spus o poveste adevărată! Vă aşteptăm cu drag la noi să ne cunoaşteţi. Echipa Kopfzeit 🤗

Protocol medical special pentru copii!

Echipa medicala cu peste 11 ani de experienta in stomatologia pediatrica!

Peste 40.000 de cazuri tratatate in clinicile Kopfzeit!

Alege in cunostinta de cauza cel mai potrivit cabinet stomatologic cu o echipa medicala experimentata!

Alege calitatea, alege Kopfzeit!