Despre noi

Clinici stomatologice pentru copii si adulti in Bucuresti

Despre KopfZeit:Se citește Kopfțait și este alăturarea a două cuvinte din limba germană Kopf = cap și zeit = timp, deci timpul pentru cap sau să facem lucrurile cu cap sau…

Povestea noastră romanțată sună așa: A fost odată ca niciodată, că dacă nu ar fi nu s-ar povesti, o familie cu doi copii, care se jucau, mergeau la școala, făceau sport, la fel ca toți copiii. într-o bună zi, deși copiii se spălau pe dinți, dar măncau și dulciuri, au apărut niște căriuțe, care au cerut la doctorul dentist de copii. Atunci părinții au început să caute un cabinet stomatologic dedicat copiilor și au căutat ce au căutat s-au interesat și documentat. După ce au găsit căteva cabinete și clinici care se prezentau ca fiind dedicate copiilor, familia noastră le-a vizitat împreună cu copiii. După ce au fost la o mare parte din clinicile ce se recomandau a fi pentru copii și au constatat realitatea, ambientului, unit-urile stomatologice și modul în care s-au efectuat tratamentele, o decizie importantă s-a luat! Au hotărăt să construiască ei ceva mai frumos decăt ce văzuseră, de data aceasta chiar adecvat v ărstei și preocupărilor copiilor, dar și adulților. Acest lucru s-a concretizat în București, pe strada Grădinarilor, nr 6B.
După 4 ani de investiții a apărut în povestea noastră Clinica stomatologica pentru copii și adulți Kopfzeit 1 ! Din 1 noiembrie 2017 Kopfzeit 2 , deschide portile celei de a doua clinici stomatologice pentru copii si adulti, situata in Bucuresti, sectorul 6, pe strada Dumitru Pera, la numarul 7.
Sebastian Popescu Fondator Kopfzeit si Ane Mary Popescu Fondator si managing partner
Clinica stomatologica Kopfzeit 1, se afla la granita dintre sectorul 3 si sectorul 4, mai exact in zona Splaiul Unirii-Mihai Bravu, este un loc unde copiii găsesc sali de așteptare luminoase, sigure, prietenoase, cu jucării pentru copii mici și mari. In clinica noastra care numara opt Cabinete Stomatologice , amplasate pe 4 niveluri, veti gasi cabinetul Pestisor , care are in dotare un scaun stomatologic special creat pentru cei mici ce se adreseaza copiilor de la un an pana la sase ani, compus din personaje din desene animate, Dino & Foxy si care formează un unit stomatologic spectaculos. Acest unit permite copiilor să se relaxeze în timp ce privesc la desenele animate difuzate de monitorul din dotare. Cabinetul pentru copii pana in 6 ani poarta numele de “Cabinetul Peştişor”, conform temei de design interior special aleasă, cu tapet şi culori care conduc la liniştirea celor mici si se afla la etajul 1 al clinicii noastre.
Cabinetul Sponge Bob, se adreseaza copiilor cu varsta intre 6 si 16 ani, aflandu-se la etajul 1 al clinicii Kopfzeit. Pentru copiii un pic mai mari cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani avem patru cabinete si anume Sponge Bob, Mickey, Adventure Time si Cabinetul “UP”, cu unit-uri de ultima generatie cu personaje de desene animate foarte cunoscute, Sponge Bob, cu lumea Disney, cu personaje si imagini Adventure Time si lumea Habarnam. Cabinetele Lila si Rock&Roll se adreseaza adolescentilor si adultilor ce ne trec pragul. Cabinetul Mickey se afla la etajul 2 alaturi de Cabinetul Adventure Time si Cabinetul de Imagistica Dentara precum si sala de asteptare cu loc de joaca pentru cei mici.
La Kopfzeit 1 avem deasemenea cabinet de imagistica medicala cu un aparat de radiologie panoramica de ultima generatie de la Samsung . Cei mici care ne vizitează primesc daca sunt cuminti, după consult si tratamente mici cadouri !
Tot la noi se folosește pentru învingerea temerii de dentist, tehnica de inhalosedare, pentru anestezia fără durere (este buna chiar și pentru unii adulți mai “fricoşi” si care in SUA se foloseste la 90% din pacienti). Inhalosedarea nu are efecte adverse si nu se metabolizeaza in organism fiind exceptionala pentru toti pacientii copii sau adulti, anxiosi, incepand cu varsta de 3 ani, iar pe tot parcursul administrarii gazului pacientii raman constienti si nu adorm. Doctorii noştri stomatologi au competenta in pedodontie sau stomatologie pediatrica si sunt aleşi astfel încăt să fie simpatici şi profesionişti, sunt instruiţi să fie răbdători cu cei mici şi, de asemenea, poartă haine vesele, chiar şi mascuţele şi cămpurile sterile sunt special concepute pentru copii, fiind importate de la brand-uri mari şi cu tradiţie din Europa şi din SUA.
Pentru adolescenţi şi adulţi avem “Cabinetul Rock & Roll”, precum si cabinetul stomatologic Lila, având teme de design moderne specifice preocupărilor adolescenţilor de astăzi, ele fiind situate la parterul clădirii precum si la etajul 1 şi avănd în dotare unit-uri stomatologice de ultimă generaţie, precum şi toate dotările necesare pentru ortodontie,chirurgie,implantologie, endodontie sub microscop Zeiss 2017 si parodontologie.Cabinetele pe care le găsiţi la noi în clinică sunt dotate cu tot ce este mai nou, modern şi util, conform normelor europene în vigoare, după cum puteţi vedea în fotografiile de pe site-ul nostru. Sălile de aşteptare pentru adulţi şi pentru copii sunt la etaje diferite, precum şi cabinetele. Astfel, am asigurat un circuit care oferă un confort deosebit pentru clienţii noştri, prin împărţirea pe segmente de vârste şi de preocupări. Pentru clienţii cu probleme locomotorii avem ascensor, precum şi rampă la intrarea în clădire, conform normelor în vigoare.

Clinica stomatologica Kopfzeit 2, situata in Bucuresti, sectorul 6, pe strada Dumitru Pera, la numarul 7 si-a deschis portile incepand cu 1 noiembrie 2017.

Cu acesta investitie, am adus conceptul Kopfzeit, privind stomatologia de calitate, pedodontica si generala mai aproape de locuitorii din sectorul 5 si sectorul 6 , venind in intampinarea numeroaselor cereri de la pacientii nostri . In noua clinica pacientii nostri vor gasi 7 cabinete stomatologice, sala pentru activitati, sali de asteptare cu jucarii pentru copii mici si mari. Suntem prima clinica care are in dotare jocurile de pardoseala Magix pentru confortul si distractia micilor pacienti ! Cabinetele noastre stomatologice, asa cum am obisnuit pacientii nostrii, va vor depasi asteptarile, prin nivelul de dotari si decoratiuni specifice varstei si preocuparilor copiilor. La etajul 1 veti regasi:
  • cabinetul Tokyo, avand specialitatea de ortodontie copii si adulti
  • cabinetul Alice cu destinatia de stomatologie generala si specializarea de chirurgie copii si adulti
  • cabinetul London cu specializarea de endodontie si paradontologie copii si adulti
  • sala de sterilizare.
La etajul 2 se regasesc :
  • cabinetul Jumbo, al carui unit spectaculos,este compus din personaje de desene animate : elefantul Jumbo, foca Foky si rata Gaga care incanta copii intr-un decor de vis
  • cabinetul Sponge Bob cu binecunoscutul personaj de desene animate
  • cabinetul Ariel avand in dotare un unit special cu teme marine cu delfini si scaun stomatologic sub forma de sirena .
  • cabinetul de imagistica si radiologie dentara
Puteti gasi cu usurinta locuri de parcare in fata sau in apropierea clinicii indiferent de ora. Sperăm că prin deschiderea clinicilor din povestea noastră romanţată, am reuşit să ridicam standardele pentru clinicile premium din România şi din Europa de Est, la alt nivel, care să satisfacă şi părinţii, dar şi copiii pretenţioşi, care caută ceva mai bun. Ş-am încălecat pe măsea necariată şi v-am spus o poveste adevărată! Vă aşteptăm cu drag la noi să ne cunoaşteţi. Echipa Kopfzeit