Radiologie

Aparatura de ultima generatie

La Kopfzeit1, Kopfzeit 2, Kopfzeit 3 si Kopfzeit 4 am alocat cate un spatiu special construit si izolat pentru confortul si siguranta pacientilor nostri, care beneficiaza in ambele cladiri de serviciile radiologice si stomatologice.

Laboratoarele de radiologie Kopfzeit 1,Kopfzeit 2 si Kopfzeit 3, avand in dotare aparatura de ultima generatie de la Compania Samsung din Korea si Visiodent din Franta, respectiv Morita si Orthopantomograf Instrumentarium,precum si Carestream USA, asigura o calitate foarte ridicata a imagisticii dentare cu un nivel minim de radiatii conform normelor Europene.
Laboratorul de imagistica dentara beneficiaza de un decor accesibil pentru cei mici, facilitandu-le acestora contactul cu aparatele de radiologie ultraperformante, intr-un decor placut ochiului, iar atentia pentru detalii de la Kopfzeit se reflecta chiar si in culorile alese pentru aparate si vestele de protectie radiologica care sunt vesele si au imprimeuri marine sau cu fluturasi.
Aparatul de radiologie panoramica de la Samsung RayScan, Orthopantomograf Instrumentarium si Carestream USA, ne ajuta foarte mult in lucrul cu copii, acestea avand capacitatea de a se adapta diverselor inaltimi, astfel micii nostri pacienti dar si cei mai inalti nu vor avea nici o problema de ergonomie cu aceste aparate.
Aparat radiologie
Senzorul radiologic de la Visiodent este foarte compact intrand cu usurinta in cavitatea bucala, pentru o radiografie retroalveolara cat mai ergonomica si calitativa.
Radiologie - sistem computerizat
Radiografiile realizate la Kopfzeit sunt vizibile pentru medici si pacienti imediat pe monitoarele din cadrul laboratorului, apoi sunt transferate pe serverul clinicii, iar de aici pot fi vazute in cadrul fiecarui cabinet din cadrul clinicii Kopfzeit faciltand lucrul la unit-urile dentare cu radiografia in fata medicului. Daca se doreste putem trimite radiografiile pe e-mail pacientilor nostri.
Radiologie
Radiologie
Radiologie
Pentru confortul parintilor sau insotitorilor, celor mici, la Kopfzeit, atunci cand se efectueaza radiografii, parintii pot vedea in direct pe monitoare cum se desfasoara operatiunile din cadrul laboratorului de imagistica dentara. Toate aceasta infrastructura o regasiti la clinicile stomatologice Kopfzeit.Pacientii nostrii primesc radiografia si in format printat. Cabinetele de Radiologie Kopfzeit sunt dotate cu aparatura :
  • Morita – Japonia pentru radiografii retroalveolare si bite-wing la Kopfzeit 2
  • Orthopantomograf OP30 Instrumentarium pentru radiografii panoramice la Kopfzeit2
  • Carestream USA CS 8100 panoramic si teleradiografie la Kopfzeit 3
  • senzor fara fir,cu marimi diferite copii si adulti DURR Germania la Kopfzeit 2
  • senzor fara fir,cu marimi diferite copii si adulti DURR Germania la Kopfzeit 1
  • senzor fara fir,cu marimi diferite copii si adulti Carestream USA la Kopfzeit 3
  • RayScan Samsung pentru radiografii panoramice si teleradiografii la Kopfzeit 1
  • senzor compact Visiodent pentru radiografii retroalveolare la Kopfzeit 1
  • Carestream CS2200 pentru radiografii retroalveolare la Kopfzeit 3
Aparatura minim invaziva ca nivel de radiatii atat pentru copii cat si pentru adulti.
Sistemele de imagistica de la clinica stomatologica Kopfzeit 1, Kopfzeit 2, Kopfzeit 3, Kopfzeit 4 sunt performante, timpii de expunere fiind minimi conform autorizarilor si masuratorilor DSP Igiena Radiatiilor sii CNCAN, astfel confortul si siguranta radiologica a pacientului sunt de top in domeniul stomatologiei moderne. Radiologia Kopfzeit deserveste deopotriva adulti cat si copii. Decorul aparaturii si cabinetelor radiologice, sunt gandite deasemenea cu teme vesele si copilaroase facilitandu-ne comunicarea cu cei mici pentru realizarea radiografiilor dentare. Cabinetele de imagistica dentara din cadrul clinicilor stomatologice Kopfzeit 1, Kopfzeit 2, Kopfzeit 3 si Kopfzeit 4 respecta toate rigorile normelor Europene fiind certificate CNCAN.