Cabinetul Tokyo

clinica stomatologica Kopfzeit 2 sector 6
Cabinetul Tokyo este situat la etajul 1 al clinicii stomatologice Kopfzeit 2, avand in dotare un unit de ultima generatie,comanda speciala Kopfzeit, fiind dotat cu turbina, contraunghi, detartraj toate cu iluminare led proprie si un monitor Samsung. Unitul deserveste pentru tratament atat adulti cat si adolescenti, fiind dedicat tratamentelor ortodontice ce se realizeaza la noi in clinica.

Decorul cabinetului se inspira din lumea Japoniei si este realizat cu tapet cu culori pastelate, ce ne conduc in perioada de primavara, cu ciresii infloriti in peisaj tipic nipon, dar si lumea Tokyo Ghoul specifica Japoniei moderne.Pardoseala antiseptica speciala, colorata si vesela concura la un design cat mai placut al acestui cabinet. Tot la etajul 1 pacientii beneficiaza de confort ,avand loc de asteptare si toaleta.

Unit-rile stomatologice din Kopfzeit 2 , sunt deservite de compresoare speciale, care incalzesc aerul, astfel pe circuitele noastre nu se va regasi condens, totodata toate unit-urile sunt deservite de pompe speciale, de mare putere care usureaza uscarea si totodata scurteaza timpul de lucru al medicilor si cresc comfortul actului medical.