Cabinetul Sponge Bob

clinica stomatologica Kopfzeit 3 sector 1
Cabinetul Sponge Bob este situat la etajul 1, numit si etajul de pe Strada Sperantei, al clinicii stomatologice Kopfzeit 3, avand in dotare un unit de ultima generatie, comanda speciala Kopfzeit, foarte confortabil, avand un scaun dentar cu perne cu spuma japoneza, fiind dotat cu turbina, contraunghi, detartraj toate cu iluminare led proprie si un monitor LG, pe care ruleaza desene animate.

Decorul cabinetului se inspira din lumea desenelor animate avandu-l ca personaj principal pe Sponge Bob, personaj care place deopotriva fetitelor si baieteilor, iar pardoseala in culori vesele este antiseptica si este special comandata pentru noi de la Gerflor. Unit-ul Sponge Bob se adreseaza pacientilor mici si mari chiar si adultilor, deasemenea copii care necesita sa fie tinuti in brate de catre parinti pot fi tratati aici sau in cabinetele Alice sau Jazz..

Tot la etajul 1, pacientii nostrii, beneficiaza de confort, avand o alta sala de asteptare, si toaleta pe asa numita Strada Sperantei.

Unit-rile stomatologice din Kopfzeit 3 , sunt deservite de compresoare speciale, care incalzesc aerul, astfel pe circuitele noastre nu se va regasi condens acest fapt faciliteaza uscarea si totodata scurteaza timpul de lucru al medicilor crescand confortul pacientilor in timpul actului medical.