Cabinetul PANDA

clinica stomatologica Kopfzeit 3 sector 1
Cabinetul PANDA este situat la etajul 2 numit si etajul Habarnam, al clinicii stomatologice Kopfzeit 3, avand in dotare un unit spectaculos de ultima generatie,comanda speciala Kopfzeit, format din personaje de desene animate si anume unitul Panda si balenuta Deli, fiind dotat cu turbina, contraunghi, detartraj toate cu iluminare led proprie si un monitor Samsung, pe care ruleaza desene animate. Acest unit se adreseaza copiilor cu varsta de la 3 pana la maxim 12 ani.

Decorul cabinetului se inspira din lumea povestilor copilariei si este realizat cu fototapet cu culori pastelate, ce place deopotriva fetitelor si baieteilor. Imaginile, ne prezinta lumea cu Panda veseli si Panda Super eroi moderni, iar padoseala antiseptica in culori pastelate, completeaza decorul conducand copiii catre o lume colorata si vesela.Lampile sunt si ele din aceeasi poveste magica pentru cei mici.

Unit-rile stomatologice din Kopfzeit 3 , sunt deservite de compresoare speciale, care incalzesc aerul, astfel pe circuitele noastre nu se va regasi condens acest fapt faciliteaza uscarea si totodata scurteaza timpul de lucru al medicilor crescand confortul pacientilor in timpul actului medical.