Cabinetul London

clinica stomatologica Kopfzeit 2 sector 6
Cabinetul London este situat la etajul 1 al clinicii stomatologice Kopfzeit 2, avand in dotare un unit de ultima generatie,comanda speciala Kopfzeit, fiind dotat cu turbina, contraunghi, detartraj toate cu iluminare led proprie si un monitor Samsung. Unitul deserveste pentru tratament atat adulti cat si adolescenti, fiind dedicat tratamentelor chirurgicale ,implantologice si endodontice ce se realizeaza la noi in clinica.

Decorul cabinetului se inspira din zona londoneza si este realizat cu tapet, ce ne conduce intr-un peisaj tipic londonez, cu simbolistica specifica autobuzul etajat, cabina telefonica, London bridge, etc. Fotoliul de asteptare, cuierele din cabinet si pardoseala antiseptica speciala, concura la design-ul atat de apreciat de pacientii clinicilor noastre.

Tot la etajul 1 pacientii beneficiaza de confort ,avand loc de asteptare si toaleta.

Unit-rile stomatologice din Kopfzeit 2 , sunt deservite de compresoare speciale, care incalzesc aerul, astfel pe circuitele noastre nu se va regasi condens, totodata toate unit-urile sunt deservite de pompe speciale, de mare putere care usureaza uscarea si totodata scurteaza timpul de lucru al medicilor si cresc comfortul actului medical.