Cabinetul Jumbo

clinica stomatologica Kopfzeit 2 sector 6
Cabinetul Jumbo este situat la etajul 2 al clinicii stomatologice Kopfzeit 2, avand in dotare un unit spectaculos de ultima generatie,comanda speciala Kopfzeit, format din 3 personaje de desene animate si anume elefantul Jumbo, foca Foky si ratusca Gaga, fiind dotat cu turbina, contraunghi, detartraj toate cu iluminare led proprie si un monitor Samsung, pe care ruleaza desene animate. Acest unit se adreseaza copiilor cu varsta pana la 7 maxim 8 ani.

Decorul cabinetului se inspira din lumea povestilor copilariei si este realizat cu tapet cu culori pastelate, ce plac deopotriva fetitelor si baieteilor,ce reprezinta lumea junglei cu animalute vesele, iar padoseala antiseptica in culori pastelate, completeaza decorul conducand copiii catre o lume colorata si vesela.

Tot la etajul 2 regasim si Cabinetul de Radiologie cu aparatura Morita Japonia pentru radiografii retroalveolare si bite-wing,Orthopantomograf OP30 Instrumentarium pentru radiografii panoramice si senzor cu marimi diferite copii si adulti DURR Germania,minim invazive ca nivel de radiatii atat pentru copii cat si pentru adulti.

Unit-rile stomatologice din Kopfzeit 2 , sunt deservite de compresoare speciale, care incalzesc aerul, astfel pe circuitele noastre nu se va regasi condens, totodata toate unit-urile sunt deservite de pompe speciale, de mare putere care usureaza uscarea si totodata scurteaza timpul de lucru al medicilor si cresc comfortul actului medical.