Cabinetul Jazz

clinica stomatologica Kopfzeit 3 sector 1
Cabinetul Jazz este situat la etajul 1 al clinicii stomatologice Kopfzeit 3, avand in dotare un unit de ultima generatie, comanda speciala Kopfzeit, fiind dotat cu turbina, contraunghi, detartraj toate cu iluminare led proprie si un monitor Samsung.Unitul este marca Osstem Korea. Unitul deserveste pentru tratament atat copii, adulti cat si adolescenti, fiind dedicat tratamentelor de stomatologie generala, endodontie si ortodontie ce se realizeaza la noi in clinica.

Pe acelasi etaj se afla si cabinetul de Imagistica dentara pentru un acces cat mai rapid. Decorul cabinetului se inspira din lumea muzicii si este realizat cu foto tapet, ce ne conduce intr-o zona de creatie, de joaca, cu armoniile muzicale, cu ritmul, aceste elemente definitorii ale aceastei arte. Pardoseala antiseptica si forma lampilor, concura la design-ul cabinetului Jazz, care se vrea mai degraba confortabil dar conservator iesind in evidenta fata de celelalte cabinete ale clinicii noastre care se adreseaza cu precadere copiilor. In acest cabinet se vor desfasura si tratamentele endodontice sub microscop ale medicilor nostri specialisti.

Tot la etajul 1 pacientii si apartinatorii, beneficiaza de confort ,avand sala de asteptare si toaleta si pe acest etaj.

Unit-rile stomatologice din Kopfzeit 3 , sunt deservite de compresoare speciale, care incalzesc aerul, astfel pe circuitele noastre nu se va regasi condens acest fapt faciliteaza uscarea si totodata scurteaza timpul de lucru al medicilor crescand confortul pacientilor in timpul actului medical.