Cabinetul Alice

clinica stomatologica Kopfzeit 2 sector 6
Cabinetul Alice este situat la etajul 1 al clinicii stomatologice Kopfzeit 2, avand in dotare un unit de ultima generatie,comanda speciala Kopfzeit, fiind dotat cu turbina, contraunghi, detartraj toate cu iluminare led proprie si un monitor Samsung. Unitul deserveste pentru tratament atat copii,adulti cat si adolescenti, fiind dedicat tratamentelor de stomatologie generala ce se realizeaza la noi in clinica.

Decorul cabinetului se inspira din lumea Alice in tara minunilor si este realizat cu tapet, ce ne conduce intr-un peisaj tipic, cu simbolistica specifica the Cheshire Cat, the Mad hatter, the Mad Rabbit, etc. Fotoliul de asteptare, si pardoseala antiseptica speciala, concura la design-ul cabinetului atat de apreciat de pacientii clinicilor noastre.

Tot la etajul 1 pacientii beneficiaza de confort ,avand loc de asteptare si toaleta.

Unit-rile stomatologice din Kopfzeit 2 , sunt deservite de compresoare speciale, care incalzesc aerul, astfel pe circuitele noastre nu se va regasi condens, totodata toate unit-urile sunt deservite de pompe speciale, de mare putere care usureaza uscarea si totodata scurteaza timpul de lucru al medicilor si cresc comfortul actului medical.