Radiologie

Aparatura de ultima generatie

La Kopfzeit am alocat un spatiu special construit si izolat pentru confortul si siguranta pacientilor nostri, care beneficiaza in aceeasi cladire de serviciile radiologice si stomatologice.

Laboratorul de radiologie Kopfzeit, avand in dotare aparatura de ultima generatie de la Compania Samsung din Korea si Visiodent din Franta, asigura o calitate foarte ridicata a imagisticii dentare cu un nivel minim de radiatii conform normelor Europene.
Laboratorul de imagistica dentara beneficiaza de un decor accesibil pentru cei mici, facilitandu-le acestora contactul cu aparatele de radiologie ultraperformante, intr-un decor placut ochiului, iar atentia pentru detalii de la Kopfzeit se reflecta chiar si in culorile alese pentru aparate si vestele de protectie radilogica care sunt vesele si au imprimeuri marine sau cu fluturasi. Aparatul de radilogie panoramica de la Samsung, ne ajuta foarte mult in lucrul cu copii, acesta avand capacitatea de a se adapta diverselor inaltimi, astfel micii nostri pacienti dar si cei mai inalti nu vor avea nici o problema de ergonomie cu acest aparat . Senzorul radiologic de la Visiodent este foarte compact intrand cu usurinta in cavitatea bucala, pentru o radiografie retroalveolara cat mai ergonomica si calitativa.
Aparat radiologie
Radiografiile realizate la Kopfzeit sunt vizibile pentru medici si pacienti imediat pe monitoarele din cadrul laboratorului, apoi sunt transferate pe serverul clinicii, iar de aici pot fi vazute in cadrul fiecarui cabinet din cadrul clinicii Kopfzeit faciltand lucrul la unit-urile dentare cu radiografia in fata medicului. Daca se doreste putem trimite radiografiile pe e-mail pacientilor nostri.
Radiologie - sistem computerizat
Pentru confortul parintilor sau insotitorilor, celor mici, la Kopfzeit, atunci cand se efectueaza radiografii, parintii pot vedea in direct pe monitoare cum se desfasoara operatiunile din cadrul laboratorului de imagistica dentara. Toate aceasta infrastructura o regasiti la clinica stomatologica Kopfzeit.
Radiologie
Radiologie
Radiologie
Laboratorul de radiologie Kopfzeit, avand in dotare aparatura de ultima generatie de la Compania Samsung din Korea si Visiodent din Franta, asigura o calitate foarte ridicata a imagisticii dentare cu un nivel minim de radiatii conform normelor Europene. La Kopfzeit am alocat un spatiu special construit si izolat pentru confortul si siguranta pacientilor nostri, car beneficiaza in aceeasi cladire de serviciile radiologice si stomatologice. Laboratorul de imagistica dentara beneficiaza de un decor accesibil pentru cei mici, facilitandu-le acestora contactul cu aparatele de radiologie ultraperformante, intr-un decor placut ochiului, iar atentia pentru detalii de la Kopfzeit se reflecta chiar si in culorile alese pentru aparate si vestele de protectie radilogica care sunt vesele si au imprimeuri marine sau cu fluturasi.   Aparatul de radilogie panoramica de la Samsung, ne ajuta foarte mult in lucrul cu copii, acesta avand capacitatea de a se adapta diverselor inaltimi, astfel micii nostri pacienti dar si cei mai inalti nu vor avea nici o problema de ergonomie cu acest aparat .   Senzorul radiologic de la Visiodent este foarte compact intrand cu usurinta in cavitatea bucala, pentru o radiografie retroalveolara cat mai ergonomica si calitativa. Radiografiile realizate la Kopfzeit sunt vizibile pentru medici si pacienti imediat pe monitoarele din cadrul laboratorului, apoi sunt transferate pe serverul clinicii, iar de aici pot fi vazute in cadrul fiecarui cabinet din cadrul clinicii Kopfzeit faciltand lucrul la unit-urile dentare cu radiografia in fata medicului. Daca se doreste putem trimite radiografiile pe e-mail pacientilor nostri.   Pentru confortul parintilor sau insotitorilor, celor mici, la Kopfzeit, atunci cand se efectueaza radiografii, parintii pot vedea in direct pe monitoare cum se desfasoara operatiunile din cadrul laboratorului de imagistica dentara.   Toate aceasta infrastructura o regasiti la clinica stomatologica Kopfzeit.